Dr. Luyckx

Dr. Luyckx volgde zijn opleiding aan de Universiteit van Leuven. Na zijn opleiding specialiseerde hij zich verder in de heupchirurgie, alsook de voet- en enkelchirurgie.

Hiervoor werkte hij zowel in bekende Belgische als gerenommeerde Internationale Centra. Sinds augustus 2018 is dr. Luyckx werkzaam in het AZ Jan Portaels te Vilvoorde.

Voor zijn specialisatie in de heupchirurgie bezocht dr. Luyckx onder andere professor Siebenrock en dr. Tannast in het Inselspital in Bern. Verder maakte hij ook deel uit van het team van professor Neutzli in Zwitserland.

Dr. Luyckx legt zich vooral toe op de spiersparende en heupsparende technieken. Een snelle revalidatie is hiervan één van de grote voordelen.

Voor wat betreft de voet- en enkelchirurgie specialiseerde dr. Luyckx zich in minimaal invasieve technieken, zoals percutane voetcorrecties, alsook arthroscopische ingrepen. Hij volgde hiervoor een fellowship in het AMC in Amsterdam bij professor Kerkhoffs, alsook in Zwitserland bij de internationaal zeer geprezen professor Hintermann.

Dr. Luyckx luistert aandachtig naar uw problemen en bespreekt graag alle behandelingsmogelijkheden om zo tot een optimale, persoonlijke behandeling te komen.

Meer informatie:
www.drluyckx.be
www.orthopedievilvoorde.be

Maak een afspraak

Bel naar 02 303 66 00

Maak een afspraak

Links

www.drluyckx.be
www.orthopedievilvoorde.be